El AI öppnar fler europeiska linjer

Israeliska El Al kommer under nästa år att utöka sitt europeiska nätverk med två nya destinationer, Dublin och Düsseldorf.

23 destinationer i de västra delarna av Europa. Det är El Als planerade linjenät under nästa sommar från Tel Aviv när man presenterat beslutet att addera två nya europeiska linjer till Dublin och Düsseldorf under nästa år i samband med bolagets halvårsrapport.

Förutom att börja flyga till Dublin och Düsseldorf har flygbolaget också tillkännagivit att man planerar öppna nya långlinjer till både Tokyo och Chicago det kommande året.

I övrigt visade El Al på att man precis lyckades att undvika förlust under det andra kvartalet i räkenskapsåret jämfört med en förlust på 23,4 miljoner dollar jämfört med det andra kvartalet 2018. Dock har El Al en sammanlagd förlust på 70,7 miljoner dollar under hela det första halvåret 2019.

(Foto: Adam Moreira)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.