BRA utökar från Kalmar

En ökad efterfrågan på flygresor under helgerna gör att BRA sätter in en ny avgång i vardera riktning mellan Kalmar och Stockholm Bromma under lördagar och söndagar från den 2 november.

Från och med lördagen den 2 november utökar BRA antalet avgångar mellan Kalmar och Stockholm Bromma med en ny avgång i vardera riktning under helgerna.

På lördagar blir det en ny avgång från Stockholm Bromma till Kalmar med avgångstid klockan 15.25. Returflygningen avgår sedan från Kalmar klockan 11.50 på söndagar. De nya avgångarna kommer att flygas med BRAs ATR 72 som har plats för 72 passagerare.

”Vi lyssnar på våra resenärer och efter att vi tittat på reseutvecklingen över tid gör vi nu bedömningen att en extra avgång mellan Kalmar och Bromma under helgerna är helt rätt”, säger Ulrika Matsgård som är kommersiell chef för BRA.

Anledningen till utökningen är Kalmarbornas önskemål om flyg som förlänger weekendmöjligheterna för resor till huvudstaden och vidare ut i Sverige via Bromma flygplats enligt ett pressmeddelande från BRA.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.