Thai Airways tar hjälp av sina resenärer

Thai Airways ska fräschas upp och samtidigt minska kostanderna samt öka intäkterna, och nu tar man hjälp av sina resenärer för att det ska ske.

Thai Airways har hittils under året redovisat förluster på 26,2 och 22,4 miljoner dollar under kvartal ett respektive två. För att få rätt på ekonomin har det thailändska flygbolaget därför lanserat ett sex-stegsprogram för att minska kostnaderna samtidigt som intäkterna ska öka, och en del i detta är att ta hjälp av bolagets resenärer.

För att lyckas med att fräscha upp flygbolaget samtidigt som lönsamheten vill Thai ta hjälp av bolagets resenärer genom att alla är välkomna med lösningar och förslag på problem som man tycker finns. Dessa ska sedan mailas till Thai Airways som ska utvärdera dem.

Ett förslag som kommit in från flygbolagets VD Sumeth Damrongchaitham och som säkerligen många håller med om är att flygbolagets ledning ska gå med på lönesänkningar för att hjälpa flygbolaget reducera sina kostnader.

Detta hoppas Damrongchaitham ska skicka signaler till samtliga inställda inom flygbolaget att man tillsammans måste lösa den ekonomiska situation som Thai Airways hamnat i.

Foto: Z3144228

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.