BRA och Finnair utökar samarbete

BRA utökar sitt samarbete med Finnair och kopplar nu ihop ytterligare tre destinationer i Sverige med det finska flygbolagets hubb i Helsingfors.

BRA och Finnair utökar sitt samarbete i Sverige och gör det nu möjligt att flyga ut på Finnairs linjenät med en genomgående biljett från ytterligare tre städer i Sverige, Trollhättan, Sundsvall och Kristianstad.

Tidigare har resenärer som önskat resa från Trollhättan, Sundsvall och Kristianstad ut på Finnairs linjenät varit tvungna att göra två separata bokningar via Bromma flygplats. Dels till Stockholms-flygplatsen och sedan en bokning för Stockholm Bromma-Helsingfors och vidare.

”Vi är glada att vi på detta vis kan göra resan ännu smidigare för de som behöver flyga till Helsingfors”, säger BRAs kommersiella chef Ulrika Matsgård.

BRA trycker även på Brommas fördel vid flygplansbyte jämfört med Arlanda då Bromma är en betydligt mindre och effektivare flygplats och som dessutom har shoppinggallerian Bromma Blocks nära vid ett längre flygplansbyte.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.