Öppet hus på Halmstad City Airport

Nu på lördag, den 14 september, anordnar Halmstad City Airport en kombinerad familjedag och öppet hus vilket är andra gången sedan 2017 som den halländska flygplatsen gör detta.

Lördagen den 14 september mellan kl 10-14 bjuder Halmstad City Airport in till Familjedag och Öppet Hus. Senaste gången som flygplatsen arrangerade något liknande var år 2017 och nu gör man det igen, bland annat för att uppmärksamma att flygplatsen fyller 75 år.

”De två främsta anledningarna att vi anordnar en Familjedag, som vi valt att kalla det, med öppet hus på flygplatsen är att vi vill gärna visa upp vår verksamhet och inte minst vår relativt nya och fina terminal, som nu är cirka två år gammal, för halmstadborna och hallänningarna. Vi vill samtidigt fira, och uppmärksamma, att flygplatsen är 75 år i år”, säger Magnus Edman , VD/Flygplatschef på Halmstad City Airport.

Även Halmstad Flygklubb kommer att delta och ställer upp med ett av deras flygplan plus flyginstruktör, där man får möjlighet att göra en flygtur på cirka 15 minuter och ”spaka själv”. Dessutom kommer FFK , Frivilliga Flygkåren i Halland, att vara på plats i avgångshallen vid gate A under familjedagen, där man kan följa deras arbete i luften, som de gör i realtid.

Förutom detta kommer det vara fullt med olika och roliga aktiviteter under lördagen med diverse aktiviter som hoppborgar och artistuppträde av Nano, samtidigt som flygplatsen visar upp sin verksamhet.

(Foto: Halmstad City Airport)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.