BRA öppnar upp Scandinavian Mountains för Finland

BRA öppnar nu upp Scandinavian Mountains Airport för Helsingfors-resenärer när det nu går att boka flygresor till den nya flygplatsen från den finska huvudstaden via Stockholm Bromma.

BRA gör det nu möjligt att boka flygresor mellan Helsingfors och Skandinaviens största skidområde Sälen Trysil via Bromma med första avgången strax innan jul när Scandinavian Mountains Airport öppnar för trafik.

Till Sälen från Helsingfors blir det möjligt att flyga på torsdagar och söndagar från den 22 december fram till slutet av mars. Flygtiden till Stockholm från Helsingfors är 70 minuter och från Bromma till Sälen Trysil 65 minuter.

Sträckan Stockholm-Helsingfors flygs av Finnair och tack vare BRAs samarbete med det finska flygbolaget blir det nu möjlig att boka resor till Scandinavian Mountains via Bromma från den finska huvudstaden.

Förutom direktflygningar till Stockholm Bromma kommer BRA även att flyga direkt till Göteborg, Malmö, Ängelholm/Helsingborg och Växjö från Scandinavian Mountains Airport under den kommande vintern.

Merparten av flygningarna till Sälen från de svenska flygplatserna kommer att genomföras med BRAs moderna och klimateffektiva propellerflygplan från ATR. Alla utsläpp från BRA klimatkompenseras alltid av flygbolaget utan extra kostnad för resenärerna. De som önskar kan dessutom välja att boka BRA Miljö Class som inkluderar biobränsle.

(Foto: BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.