Mer goTO Nordics från Kalmar

goTO Nordics med huvudkontor i Kalmar, fortsätter att presentera resor med direktflyg från Kalmar Öland Airport. Nu lanseras Prag som en weekendresa som genomförs under våren nästa år.

Bra bokat på andra flygresor gör att goTO Nordics väljer att statsa vidare på Kalmar och den 23-26 april nästa år kommer man att flyga till Prag från Kalmar Öland Airport. Flygningarna kommer att genomföras med en Boeing 737-800 med plats för 189 passagerare och en flygtid till Prag på cirka två timmar.

”Vår senaste weekendproduktion till Krakow har bokat otroligt bra och blivit fullbokad på några veckor. Därför är vi extra glada att kunna presentera en direktflygning till Prag som har varit ett efterfrågat resmål från Kalmarsundsregionen”, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Prag anses vara en av de vackraste städerna i världen. I dess bevarade historiska centrum, som sedan 1992 är med på UNESCOs världsarvslista, återspeglas de senaste elva århundradenas historia.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Hela resan är 100 procent klimatkompenserad. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.

”Efterfrågan på weekendresor till nya resmål dit man kan flyga direkt från Kalmar är stor. Många uppskattar enkelheten med att flyga hemifrån. Det här stärker vår regions attraktivitet i ett boendeperspektiv, vilket är något vi jobbar tillsammans för och därför gläds
åt”, säger Karin Lagerlöf, Marknadschef, Kalmar Öland Airport.

goTO Nordics etablerades i Kalmar i början av 2017 har sedan starten erbjudit direktflygningar från Kalmar till Haugesund, Riga, Bratislava, Paris, Krakow, Barcelona och nu Prag.

(Foto: Kalmar Öland Airport)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.