Triss i nya långlinjer till Europa för United

Det blir minst två nya destinationer i Europa för United Airlines under sommaren år 2020 då man nu presenterat nya flyglinjer till Palermo och Nice inför nästa år.

När United Airlines nu planerar för nya flyglinjer till nästa sommar så står det klart att Sicilien återfår transatlantiska flygningar då det amerikanska flygbolaget ska börja flyga till Palermo under nästa sommar.

Trafikstart för Palermo-Chicago blir den 20 maj och linjen kommer flygas dagligen under hela sommaren med en Boeing 767-300ER. Tidigare har Palermo haft transatlantiska flygningar genom Air Italys föregångare Meridiana, men de lades ned när Air Italy tog över.

Nytt för United under år 2020 blir också en ny destination i form av Nice. United ska flyga till den franska medelhavsstaden dagligen från Chicago med en Boeing 767-300ER. Utöver Palermo och Nice utökar Untied sin närvaro i Schweiz genom att lansera en flyglinje till Zürich från Chicago som ska flygas dagligen, året runt, med en Boeing 767.

United Airlines kommer också att dubblera antalet avgångar från Newark till både Amsterdam och Frankfurt från den 28 mars nästa år och konvertera sin säsongslinje Denver-London Heahtrow till året runt-linje när man planerar för expansion mellan USA och Europa.

(Foto: Kohei Kanno)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.