Blått är framtiden för SAS

När SAS visar sin första Airbus A350 för allmänheten är det med en ny målning, och mycket talar för att det är blått som kommer att pryda SAS flygplan framöver.

Källor inom SAS och en tweet har spätt på ryktena om att SAS kommer att presenterna en ny målning av sina flygplan när den första Airbus A350 levereras till bolaget.

Check-in.dk skriver att en källa i SAS bekräftar att den nuvarande designen med blå fena, vit kropp och röda motorer kommer att försvinna efter att ha introducerats för 21 år sedan.

Framöver ska det istället vara blått och vitt som dominerar på SAS flygplan och en tweet från SAS-piloten Björn Lundström (@bjornpilot) där det antyds att det är blått som gäller talar ytterligare för detta. Dessutom ligger blått och vitt i linje med den strategi som reklambyrån Bold Scandinavia arbetar med för SAS enligt check-in.dk.

Dessutom har SAS i sitt magasin Scandinavian Traveler en bild på ett blå- och vitmålat flygplan, dock utan några SAS-loggor på, som ytterligare talar för att SAS kommer att förändra sin image inom den närmsta tiden i takt med att de nya A350-flygplanen fasas in i flottan.

(Foto: SAS/Scandinavian Traveler)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.