Widerøe uppgrader Göteborgslinje

Efter ett år med två avgångar i veckan med en Dash 8 Q400 uppgraderar Widerøe Göteborg-Bergen från den 27 oktober med en Embraer E190-E2 och fler avgångar i veckan.

Från och med den 3 september utökar Widerøe antalet avgångar på Göteborg-Bergen från två till tre i veckan med en Bombardier Dash 8 Q400. När vintertidtabellen sedan träder i kraft den 27 oktober utökas kapaciteten på linjen ytterligare då Widerøe sätter in en av sina Embraer E190-E2 på samtliga avgångar.

Embraer E190-E2 kommer att flyga från Bergen klockan 14.30 på tisdagar, torsdagar och söndagar med ankomst i Göteborg kockan 15.40. Efter 30 minuter på marken lyfter Embrarern igen och landar på Bergens flygplats klockan 17.20.

Förutom Göteborg-Bergen kommer Widerøe även att sätta in en Embraer E190-E2 på Bergen-Billund från den 28 oktober. Också den linjen flygs då med tre avgångar i veckan, måndagar, onsdagar samt fredagar.

(Foto: Aviação Brasil)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.