Thomas Cook möblerar om

Thomas Cook Airlines Scandinavia kommer under den kommande vintern att möblera om på sina flygningar till Dominikanska Republiken då Köpenhamn och Stockholm knyts samman med flygningar till Punta Cana.

Under den kommande vintertidtabellen kommer Thomas Cook Airlines Scandinavia att rotera om på sina flygningar till Dominikanska Republiken från Köpenhamn och Stockholm Arlanda. Från den 5 november kommer man planenligt att flyga varannan tisdag till Punta Cana från både Köpenhamn och Stockholm med en Airbus A330-200.

Skillnaden mot förra vinter är att man istället för att flyga Stockholm-Köpenhamn-Punta Cana-Stockholm-Köpenhamn kommer ge Köpenhamn direktflygningar på returen till Skandinavien medan Stockholm får direktflyg till Punta Cana istället för ett stopp på Kastrup.

Hela rotationen sträcker sig över drygt 27 timmar med fyra timmar på marken, två på Dominikanska Republiken och en timme vardera på Arlanda och Kastrup. Avgångstid från Köpenhamn och Stockholm till Punta Cana är klockan 06.30 respektive 08.50 medan ankomsttiden på onsdagar är klockan 07.35 på Kastrup och 09.55 på Arlanda.

(Foto: Fabrizio Gandolfo)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.