Skytrax: Singapore Airlines har världens bästa kabinpersonal

Singapore Airlines kabinpersonal har utsetts till världens bästa av Skytrax World Airline Awards, som är världens största undersökning baserad på resenärernas recensioner av flygbolag.

Utmärkelsen ”Världens bästa kabinpersonal” baseras på 21,6 miljoner recensioner av 300 flygbolag, skrivna av passagerare från över 100 olika länder och slutsatsen är tydlig, om du ska flyga kommer du att träffa världens bästa kabinpersonal på Singapore Airlines. Personalen här är både tillmötesgående, uppmärksam, effektiv och engagerad enligt ett pressmeddelande från flygbolaget.

Sedan 1999 har Skytrax arrangerat ”The World Airline Awards” som baseras på en global undersökning av resenärernas recensioner av flygbolag. Vid årets prisutdelning, som ägde rum vid Paris Air Show, blev Singapore Airlines kabinpersonal utnämnd som världens bästa med priset ”The Best Airline Cabin Crew”.

”Vi är väldigt stolta över den här utmärkelsen, för det är både en uppskattning för det arbete som vår kabinpersonal utför varje dag och en bekräftelse på att vår fleråriga ansträngning inom serviceområdet gör skillnad för resenärerna”, säger Allan Hoffery, Sales and Communications Manager på Singapore Airlines i Norden.

Skytrax utmärkelse för bästa kabinpersonal ges till det flygbolag vars kabinpersonal ger bästa service inom områden som: assistans vid ombordstigning, tillmötesgående, uppmärksamhet, effektivitet, informationsnivå, assistans för familjer, servering av mat och förmåga att lösa problem.

Om du frågar svenskarna vad som är viktigast för dem på längre flygningar pekar 41 procent på en hög servicenivå ombord. Det är särskilt svenskar i åldern 35–74 år som mest värdesätter en hög servicenivå, hela 44 procent. Detta enligt en undersökning som utförts av YouGov för Singapore Airlines i Norden.

Singapore Airlines flyger från Arlanda fem gånger i veckan med flygplanstypen Airbus A350 och även från Köpenhamns flygplats fem gånger i veckan. Men från 2 januari 2020 flyger Singapore Airlines dagligen från Köpenhamn och då även där med flygplanet A350. Det ger både resenärerna flexibla resealternativ och möjlighet att flyga med ett av världens mest moderna och bränsleeffektiva flygplan.

(Foto: Singapore Airlines)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.