LEVEL expanderar USA-linjer

Inför sommartidtabellen nästa år kommer IAG-ägda LEVEL att öka antalet avgångar på två långlinjer från Europa till USA som delvis flygs i konkurrens med Norwegian.

IAGs lågprisbolag LEVEL som startades för att ta upp kampen med Norwegian om lågpris på långlinjer från Barcelona ökar frekvenserna under nästa sommar på linjerna till Boston och New York från den katalanska huvudstaden.

Barcelona-New York flygs i konkurrens med Norwegian och här utökar LEVEL från tre till fyra avgångar i veckan från den 30 mars år 2020. Det innebär att det blir flygningar på måndagar, onsdagar, fredagar samt söndagar på sträckan.

Det samma gäller för LEVELs linje till Boston som från den 28 mars går från tre till fyra avgångar i veckan med avgångar på samma dagar som New York-linjen. Samtliga LEVELs långlinjer flygs med Airbus A330-200 som har plats för 314 passagerare.

(Foto: Daniel Luis Gómez Adenis)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.