Fotboll gör att SAS startar ny linje till Manchester

SAS möter det stora intresset för engelsk fotboll med att öppna en ny direktlinje från Stavanger till Manchester i höst. Linjen kommer att trafikeras året runt, med två avgångar i veckan.

SAS har löpande utvecklat direktlinjerna till Manchester som svar på en ökad efterfrågan på resor till Storbritannien och, i synnerhet, det stora intresset för engelsk fotboll. Nu öppnar SAS en ny linje till Manchester från Stavanger som svar på den ökande efterfrågan.

Fotbollsklubbarna Liverpool, Manchester United, Manchester City och Leeds United har stora supporterskaror i Norge, och med direktflyg till Manchester Airport kommer man snabbt och effektivt till de stora fotbollsupplevelserna i regionen. 
  
”Intresset för engelsk fotboll är stort, och nu gör SAS det möjligt för ännu fler norska supporters att snabbt och effektivt ta sig till de berömda arenorna för att se sina favoritlag spela”, säger Torbjørn Wist, CFO på SAS.

Direktlinjen från Stavanger till Manchester kommer att flygas två gånger i veckan, måndagar samt fredagar, och flygas med Boeing 737. Första avgången från Stavanger är den 8 november.
  
SAS flyger även till Manchester från, Oslo, Bergen, Aarhus, Köpenhamn, och Stockholm Arlanda. Under vintern erbjuder SAS 49 avgångar i veckan till Manchester från Skandinavien. 

(Foto: Peter Wemmert/Kameratrollet)
  

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.