Mer Dreamliner från Karlstad

Kraftigt sviktande passagerarsiffror har drabbat Karlstad Airport under året. Trots detta så väljer TUI nu att utöka antalet avgångar till Thailand med Boeing 787 Dreamliner från flygplatsen under nästa år.

Nu får värmlänningarna möjlighet att resa till Thailand med ännu en avgång i januari 2020. Resebolaget TUI har, på grund av den stora efterfrågan, bestämt att utöka antalet turer till den populära destinationen och lägger därför in en extra avgång i januari när trycket efter resor är som hårdast.

”Vi är jätteglada förstås och hoppas på ännu fler avgångar till Thailand, eller någon annan destination som är populär”, säger Carl Hallgren, marknadschef på Karlstad Airport.

Flygningarna från Karlstad till Thailand under vintern 2019/2020 kommer att gå till Krabi samt Phuket. Samtliga flygningar utförs med widebodyn Boeing 787 Dreamliner som inte hör till vanligheterna på Karlstad Airport.

(Foto: Karlstad Airport)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.