IT-problem för British Airways igen påverkade 20 000 resenärer

Det var inte första gången som British Airways drabbades av IT-problem när man under förra veckan tvingades ställa in 127 flygningar till följd av problemen vilket drabbade cirka 20 000 resenärer.

Ännu en gång drabbades British Airways av ett stort IT-haveri med 127 inställda flygningar som resultat under onsdagen förra veckan. De inställda flygningarna drabbades omkring 20 000 resenärer under dagen. Totalt ställdes 117 avgångar in till och från London Heathrow medan tio ställdes in till och från Gatwick Airport.

IT-problemet som varade i tolv timmar drabbade incheckningssytemet och det gick inte att checka in online för passagerarna. Det gjorde att köerna ringlade sig långa i incheckningshallarna på de tre London-flygplatserna som British Airways trafikerar, Heathrow, Gatwick samt London City.

I maj 2018 hade British Airways också ett IT-problem och då drabbades cirka 75 000 resenärer av inställda och försenade flygningar.

(Foto: Terminal 5 Insider)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.