Qatar Airways utökar i Göteborg

Nästan precis ett år efter att Qatar Airways började att flyga från Göteborg till Doha blir det från den 2 december dagliga flygningar till bolagets hubb för trafik mellan Europa och Asien.

I mitten av december förra året invigde Qatar Airways en ny flyglinje till Göteborg från sin hubb i Doha. Då med fem avgångar i veckan med Boeing 787 Dreamliner, men från den 2 december utökas antalet avgångar till sju avgångar i veckan vilket motsvarar en daglig avgång.

Med de extra avgångarna blir det avgångstid klockan 08.05 från Göteborg på måndagar, tisdagar, torsdagar samt söndagar till Doha med en flygtid på drygt sex timmar. På onsdagar, fredagar och lördagar är det däremot eftermiddagsflyg som gäller med avgång från Göteborg klockan 15.10.

Flygningarna från Doha till Göteborg avgår klockan 08.20 med ankomst i Göteborg klockan 13.00 på onsdagar, fredagar och lördagar medan övriga dagar har avgång från Doha klockan 01.55 med ankomst i Göteborg klockan 06.35.

Även framöver kommer samtliga avgångar att trafikeras med Boeing 787 Dreamliner som har plats för 254 passagerare.

(Foto: Julian Herzog)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.