SAS testar ny biljettyp i Europa

Under de kommande tre månaderna kommer SAS att testa en ny biljettyp, SAS Go Pro, ett antal flyglinjer från Köpenhamn, Oslo och Stockholm till Europa med en ökad flexibilitet för resenären som resultat.

Tidigare har SAS lanserat SAS Go Pro som biljettyp på bolagets långlinjer, men nu ska biljettypen också testas på den europeiska marknaden. SAS Go skiljer sig från varianterna Go Light och Smart med att den erbjuder mer flexibilitet i form av att biljetten i Pro är återbetalningsbar och möjlig att boka om. Det ingår även ett incheckat bagage i Go Pro vilket det inte gör i Go Light.

Efter att ha använt Pro-klassen på långlinjerna introduceras SAS Go Pro under en testperiod på tre månader på ett antal europeiska flyglinjer. Den nya biljettypen för Europa kommer att kunna bokas från Köpenhamn till Gdansk, Malaga, London Heathrow och Prag, från Oslo till Paris och Dublin samt från Stockholm Arlanda till Nice fram till den 15 oktober.

”Vi utvecklar och introducerar hela tiden nya produkter och service i tätt samarbete med våra kunder. Vår ambition är att alltid leverera den bästa produkten och matcha efterfrågan. Syftet med testperioden är att få en inblick och kartlägga behovet för mer flexibilitet med exempelvis ombokningar”, säger Troels Karlskov från SAS kommunikationsavdelning till check-in.dk som var först med att rapportera om nyheten.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.