SAS startar tillfällig jul-linje från Stockholm

SAS kommer under jul- och nyårshelgen 2019/20 att genomföra ett antal tillfälliga flygningar mellan Stockholm och Warszawa då det är många som reser till familj, släkt och vänner under högtiderna.

Den 21 december och den 6 januari år 2020 kommer SAS att flyga två extra rotationer mellan Stockholm Arlanda och Warszawa, en linje som bolaget normalt inte flyger på. Istället samarbetar SAS med Star Alliance-kollegan LOT Polish Airlines på flygningar mellan Stockholm och Warszawa, men under jul och nyår är det många resenärer i rörelse och därför kommer SAS att själva genomföra flygningar mellan huvudstäderna.

Både den 21 december och den 6 januari år 2020 blir det avgångstid klockan 17.00 från Arlanda för SK 2603 med ankomst i Warszawa klockan 18.40. Return SK 2604 avgår sedan från Chopin-flygplatsen klockan 19.15 och är åter på Arlanda en timme och 45 minuter senare.

Samtliga SAS-flygningar till Warszawa från Stockholm kommer att trafikeras med underleverantören Cityjets Bombardier CRJ 900-flygplan. Vanligtvis flyger SAS till den polska huvudstaden från Köpenhamn och även där sker huvuddelen av trafiken med CRJ 900 från Cityjet.

(Foto: Bene Riobó)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.