Kvinna somnade och glömdes kvar ombord på Air Canada-flight

En kvinna som flög mellan Quebec City och Toronto i Kanada somnade under flygningen och när hon slog upp sina ögon nästa gång var det helt tyst och mörkt i kabinen och det visade sig att hon var ensam kvarglömd i flygplanet.

Det kan vara vanskligt att somna under en flygning. I alla fall var det så för en kvinnlig passagerare som flög med Air Canada i början av juni och slöt sina ögon för en stund. Nästa gång hon öppnade ögonen var det nämligen mörkt och tyst i flygplanet. Det visade sig att hon var kvar ensam i flygplanet och inlåst.

Kabinpersonalen var antingen väldigt ouppmärksam eller hade lite för bråttom iväg från flygplanet efter att det landat i Toronto efter flygningen från Quebec City då passageraren lämnades kvar ombord.

Efter en stund ombord på flygplanet som var mörkt så lyckades den kvinnliga passageraren hitta en ficklampa i cockpit och samtidigt fick flygplatspersonal syn på henne och hjälpte henne ur flygplanet. Händelsen har dock lämnat bestående men hos passageraren som till BBC säger att hon har mardrömmar om händelsen.

Air Canada å sin sida bekräftar att händelsen inträffat och har bett om ursäkt samt erbjöd passageraren i fråga limousinservice och en natt på ett lyxhotell kort efter incidenten. Dock avböjde kvinnan erbjudandet med förklaringen att hon bara ville komma hem.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.