Emirates rekryterar i Sverige

Emirates letar efter ny kabinpersonal och kommer till Sverige och Stockholm den 30 juni för en öppen rekryteringsdag som kan leda till jobb på ett av världens största flygbolag.

Emirates drar ut på ännu en rekryteringsturné och kommer till Sverige i jakten på kandidater till sin multinationella kabinpersonal. Därför anordnar det Dubaibaserade flygbolaget en öppen rekryteringsdag i Stockholm söndagen den 30 juni på Sheraton Stockholm Hotel. Rekryteringsdagen pågår från klockan 09:00.

Emirates söker kabinpersonal för att fylla de nya positionerna som har öppnat som ett resultat av positiv tillväxt för flygbolaget, vilket inkluderar nya flyglinjer och flygplan. Kandidater som vill inleda sina karriärer har möjligheten att besöka de öppna rekryteringsdagarna med en kopia av sitt CV, uppdaterat på engelska och ett nyligen taget fotografi. För att delta krävs ingen tidigare registrering.

Kabinpersonalen erbjuds ett anställningspaket som inkluderar en rad förmåner såsom skattefri inkomst, gratis delat boende av hög standard i Dubai samt exklusiva rabatter på shopping och fritidsaktiviteter i Dubai. Kabinpersonalen samt deras familj och vänner erbjuds även attraktiva reseförmåner vilka anses vara särskilt fördelaktiga.

För att vara aktuell måste ansökande uppfylla ett antal kriterier. Det inkluderar att de är minst 21 år och har en räckvidd med armarna på 212 cm när de står på tårna. För mer information om urvalsprocessen och krav läs om Emirates kabinpersonal.

Emirates har funnits i Sverige sedan 2013 med en linje från Stockholm Arlanda till bolagets hubb i Dubai. Emirates flyger med 274 wide body-maskiner och är den största operatören av flygplanen Boeing 777 samt Airbus A380.

(Foto: Emirates)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.