Våldtäktsförsök på Kastrup – danska polisen vädjar om hjälp

Den danska polisen vädjar nu till allmänheten om hjälp med att hitta en man som misstänks för ett våldtäktsförsök på Köpenhamns flygplats Kastrup under lördagsmorgonen den 8 juni.

Den danska polisen letar sedan lördagsmorgonen efter en man som misstänks för ett våldtäktsförsök på Kastrups flygplats vid klockan 07.30 på lördagsmorgonen. Mannen, som är i 25-30 års åldern ses lämna den danska storflygplatsen vid klockan 07.35 och Köpenhamnspolisen vädjar nu efter hjälp från allmänheten med att hitta mannen.

På den danska polisens hemsida går det att se bilder av den misstänkta från övervakningskameror på Kastrup. Mannen som är i 25-30 års åldern är mellan 190 och 200 centimeter lång, har mörk hud, lockigt svart hår och var vid tillfället iklädd en grå luvtröja samt shorts uppger den danska polisen.

Personer som har information om händelsen uppmanas att kontakta Köpenhamnspolisen på telefon (+45)114 eller via polisens e-post kbh@politi.dk.

(Foto: Tomasz Sienicki)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.