Landställskollaps på Embraer

En Embraer 190 fick problem med de främre landstället inför landning på Mandalays flygplats i Myanmar. Piloterna lyckades dock landa flygplanet säkert utan det främre landstället och ingen ombord skadades vid landningen.

En Embraer 190 från Myanmar Airlines genomförde under söndagsmorgonen en nödlandning med det främre landstället ur funktion. Flygplanet ses på film från sociala medier då det landar och nosen skrapar i landningsbanan på Mandalay Airport.

Ingen av de 89 personerna ombord skadades vid landningen på flygningen som var den andra på mindre än en vecka som drabbats av allvarliga tekniska problem i flygning.

(Foto: Cape Diamond/Twitter)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.