SAS ställer in flygningar under hela torsdagen

SAS och pilotfacken satte sig under gårdagen åter vid förhandlingsbordet, men ingen lösning på konflikten är i sikte och därför ställer SAS in över 700 flygningar under torsdagen.

Efter att SAS och pilotfacken återkommit till förhandlingsbordet fanns det förhoppningar om att en lösning på konflikten kunde komma och strejken bland piloterna upphöra. Därför valde SAS att endast ställa in bolagets flygningar fram till klockan 14.00 på torsdagen, men nu står det klart att nästintill samtliga flygningar som utförs av SAS-piloter ställs in under torsdagen.

Det innebär 709 inställda flygningar under hela dagen vilket berör över 50 000 resenärer. Samtidigt uppger SAS att det inte finns något nytt att rapportera om i förhandlingarna mellan flygbolaget och piloternas fackförbund.

(Foto: SAS)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.