Norwegian bästa lågprisflygbolaget i Europa enligt resenärerna

Norwegian tilldelades priset ”Europas bästa lågprisflygbolag” under det prestigefyllda ”Passenger Choice Awards” i Dublin under förra veckan. Det är flygresenärerna själva som har röstat fram Norwegian.

Det var under Airline Passengers Experience Association, APEX, prestigefyllda Passenger Choice Awards i Dublin i förra veckan som Norwegian tilldelades priset Bästa lågprisbolag i Europa. Passagerarna har rankat över en miljon flygningar med fokus på komfort, service samt underhållning och WiFi ombord.

”Vi är väldigt stolta över den här utmärkelsen och särskilt eftersom det är våra kunder som har röstat på Norwegian. Det betyder mycket för oss att passagerarna uppskattar vår goda service, gratis WiFi samt nya, bekväma och miljöanpassade flygplan”, säger Norwegians koncernchef Bjørn Kjos.

Passenger Choice Awards instiftades av Airline Passenger Experience Association (APEX) för att ge en röst åt flygresenärerna. Det är en omfattande omröstning där över en halv miljon flygpassagerare från hela världen röstar online och därmed själva bestämmer vilket flygbolag som ska vinna de olika kategorierna.

(Foto: Norwegian)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.