goTO Nordics med nytt flyg från Kalmar

goTO Nordics fortsätter att öka sin närvaro på regionala flygplatser i landet med nya flygningar från Kalmar. Denna gång är det polska Krakow som är destination under en helg i oktober.

goTO Nordics är en svensk researrangör som utvecklat ett koncept där regionala flygplatser i landet får ta del av enstaka flygningar till städer som Paris, Amsterdam eller Bratislava. Konceptet i sig erbjuder regionala flygplatser som inte kan bära hela säsongslinjer till en viss destination, en möjlighet att utöka sitt linjenät genom enstaka flygningar till ett flertal destinationer.

Under 2019 har nya flygningar från bland annat Karlstad och Ängelholm/Helsingborg tillkommit och nu utökar goTO Nordic sin närvaro i Kalmar med en flygning till Krakow den 18 till 21 oktober.

”Vi är mycket glada för det positiva mottagandet som våra resor från Kalmar Öland Airport har fått. Vår senaste produktion som flögs till Paris i mars 2019 bokade snabbt fullt vilket ger oss förhoppningar att också Krakow ska intressera sydöstra Sveriges resenärer, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Kännetecknande för goTO Nordics egna flygningar är att resenärerna kan välja att boka endast en flygstol och själva boka hotell och aktiviteter eller köpa färdiga paketresor med hotell, transfer, guidade utflykter och reseledare. Dessutom betalar goTO Nordics en fast summa per resenär till Fly Green Fund som verkar för att öka användandet av biobränsle i flygtrafiken.  Flygningen till Krakow från Kalmar kommer att ske med en Boeing 737-800 från polska Enter Air. 

(Foto: Mark Harkin)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.