Ingen Pepsi ombord fick passagerare att se rött

En passagerare på en flygning till Malaga med TAP Portugal ville släcka törsten med en Pepsi under flygningen. Dock gick detta inte att ordna vilket fick passageraren att uppträda aggressivt och polis grep henne när flygplanet landat i Spanien.

På en flygning mellan Lissabon och Malaga med en ATR 72 från TAP Portugal i början av mars ville en kvinnlig passagerare släcka törsten och blanda ihop en drink med bland annat en Pepsi. Detta gick dock inte att ordna då det inte fanns någon Pepsi ombord på flygplanet och kabinpersonalen kunde endast erbjuda passageraren fruktjuice.

Att dricka fruktjuice fanns det däremot inte en tanke på hos den kvinnliga passageraren som ställde sig upp i flygplanet och började skrika mot kabinpersonalen och kallade TAP Portugal för ”det värsta flygbolaget någonsin”. Hennes beteende togs naturligtvis inte emot med varm hand av besättningen och kaptenen på flygningen kom ut i kabinen och förbjöd passageraren att flyga med TAP Portugal framöver.

Enligt Daily Mail vittnar en medpassagerare om att kvinnans ”händer förvandlades till klor. Hon såg ut som en demon” efter beskedet att det inte fanns någon Pepsi ombord.

Kaptenen på flygningen tillkallade polis till flygplanet när man landat på Malagas flygplats och där greps passageraren. Bakgrunden till beteende tros vara att passageraren varit väl förfriskad innan flygningen och enligt medpassagerare ska den aktuella passageraren varit så pass påverkad av alkohol att hon haft svårigheter med att stiga ombord på flygplanet i Lissabon.

(Foto: Bene Riobó)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.