goTO Nordics till Ängelholm/Helsingborg

Den svenska researrangören goTO Nordics expanderar med en ny avreseflygplats i Sverige, Ängelholm/Helsingborg Airport. Den nordvästskånska flygplatsen får under oktober flygningar till Paris.

goTO Nordics koncept med att arrangera kortare engångsresor till europeiska metropoler från regionala flygplatser utökas nu till ytterligare en svensk flygplats, Ängelholm/Helsingborg Airport. Sedan tidigare arrangerar goTO Nordics flygningar till städer som Bratislava, Wien och Riga direkt från Skellefteå, Kalmar och Karlstad.

Från Ängelholm/Helsingborg ska goTO Nordics arrangera en resa till Paris i slutet av oktober. Avgång från Ängelholm blir fredagen den 25 oktober klockan 18.00 med ankomst på Paris Charles de Gaulle flygplats klockan 19.55. Returresan avgår sedan på måndagen den 28 oktober klockan 15.00 från Paris med landning på Ängelholm/Helsingborgs flygplats en timme och 55 minuter senare.

”Ängelholm Helsingborg Airport blir vår fjärde avreseort i Sverige och vi är särskilt glada att vi har möjligheten att erbjuda Paris, som kanske är världens mest populära stad att besöka. Vi ser en tillväxtpotential med intressanta veckoslutsdestinationer från Ängelholm Helsingborg Airport och vi vet att flygplatsen är en mycket proaktiv samarbetspartner. Vi hoppas därför att mottagandet kan leda till lanseringen av ytterligare resor så att vi kan stärka vår närvaro ytterligare”, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics.

På flygningen till Paris kommer Enter Air att flyga med en Airbus A319 med plats för 156 passagerare enligt goTO Nordics bokningssystem. Dock har det polska flygbolaget inget Airbus-flygplan i flottan idag.

Ängelholm Helsingborg Airports övriga flygtrafik består idag av flygningar till Stockholm Arlanda samt Bromma med SAS respektive BRA. Dessutom kommer charterflygningar till Turkiet att arrangeras under sommaren i år.

(Foto: Peter Wemmert – Kameratrollet)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.