Ny video på Atlas Air Boeing 767-krasch

Den 23 februari kraschade en Boeing 767-300 från Atlas Air utanför Houston. En ny film som släppts visar hur flygplanet är intakt under sin onaturligt snabba nedgång mot marken. 

En Boeing 767-300 från Atlas Air befann sig den 23 februari på inflygning till Houston George Bush Intercontinental Airport efter en flygning från Miami när flygledarna förlorade radio samt radarkontakt med flygplanet över Trinityviken. Senare stod det klart att flygplanet kraschat i Trinityviken. Enligt FAA fanns det tre personer ombord och samtliga omkom i kraschen.

Boeingen sjönk i en onormalt snabb sjunkhastighet mot marken strax innan kraschen och en ny film från Chambers County Sheriff’s Office visar nu att flygplanet ser intakt ut under den snabba nedgången mot marken och de sista sekunderna av flygningen.

Det är fortfarande oklart vad som orsakat kraschen.

(Foto: Eric Salard)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.