Bombhot mot Norwegian-flyg

Ett bombhot inkom mot en av Norwegians flygningar i Norge under onsdagen. Flygplanet var på väg från Oslo till Alta när man efter en timmes flygning mottog hotet. Flygningen genomfördes som planerat och flygplanet undersöks just nu på Altas flygplats.

Norwegians flygning DY 320 mellan Oslo och Alta lyfte precis som vanlig från Gardermoen vid klockan 09.30 på onsdagen. Efter ungefär en timmes flygning inkom ett hot via Norwegians chattfunktion mot flygningen då en person påstods sig finnas ombord tillsammans med en bomb.

Flygningen genomfördes dock som planerat och landade på Altas flygplats strax före klockan 12 där de möttes av polis. Väl där genomsöks nu flygplanet samt passagerare som enligt uppgift inte ska ha fått veta något om bombhotet förrän man landat.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.