Amerikansk Boeing 767 i krasch

En Boeing 767 från det amerikanska flygbolaget Atlas Air uppges ha kraschat i Trinityviken öster om Houston där Boeingen skulle landat på George Bush-flygplatsen. Det fanns tre personer ombord på flygplanet.

En Boeing 767-300 i fraktversion tillhörande det amerikanska flygbolaget Atlas Air ska ha kraschat i Trinityviken strax öster om Houston strax före klockan 12.45 lokal tid, 19.45 svensk tid.

Flygplanet befann sig på inflygningen till Houston George Bush Intercontinental Airport efter en flygning från Miami när flygledarna förlorade radio samt radarkontakt med flygplanet över Trinityviken. Enligt FAA fanns det tre personer ombord.

Flygplanet som kraschat har registreringen N1217A och är 27 år gammalt. Atlas Air använder det specifika flygplanet på flygningar åt e-handelsjätten Amazon. Atlas Air har en flygplansflotta som består av drygt 100 Boeing-flygplan och flyger både passagerare och frakt främst i USA.

(Foto: Atlas Air Boeing 767-300, Eric Salard)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.