Ny utrikeslinje med BRA – denna gång från Malmö

Tidigare under året lanserade BRA bolagets första utrikeslinje från Göteborg, och nu följer Malmö efter med en ny flyglinje till Palma de Mallorca under sommaren.

BRA lanserar nu ytterligare en ny utrikeslinje. Tidigare har bolaget flugit Visby-Helsingfors under sommarmånaderna, men under 2019 blir det tre utrikeslinjer i bolagets egna regi. Visbylinjen, Göteborg-Lyon, och den senaste nyheten, Malmö-Palma de Mallorca.

BRA ska flyga till Mallorca mellan den 15 juni och 3 augusti med en avgång varje lördag. Avgångstid från Malmö blir klockan 16.35 med landning på semesterön tre timmar och 15 minuter senare. Returen avgår från Mallorca klockan 21.10 med ankomst på Malmö Airport klockan 00.25 på söndagsnatten. Samtliga avgångar ska flygas med BRAs Avro RJ 85 som har plats för 95 passagerare.

Mallorca är en av svenskarnas absoluta semesterfavoriter och är en av sommarens allra hetaste destinationer. Ombord på BRAs flygningar till den spanska ön kommer dryck, snacks och något enklare att äta att säljas, vilket skiljer sig något från BRAs övriga linjenät där frukost, kaffe/te/vatten samt ett snack serveras gratis.

(Foto: BRA Avro RJ 85, BRA)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.