Två nya flyglinjer till Östeuropa från Sverige

 

Norwegian Boeing 737-800. (Foto: David Peacock/Norwegian)

Göteborg får en ny flyglinje till Bosnien och Stockholm en till Pristina när Norwegian startar två nya flyglinjer till Östeuropa direkt från Sverige under våren. 

Med start den 2 april börjar Norwegian flyga mellan Stockholm och Pristina och från den 21 juni går det att flyga direkt mellan Göteborg och Sarajevo med det norska flygbolaget. De båda linjerna kommer att trafikeras under sommarhalvåret med en avgång i veckan, tisdagar respektive fredagar, med Boeing 737-800.

De båda huvudstäderna har mycket att erbjuda besökare och är Pristina är framför allt omtalat för sitt stora utbud av restauranger. Sarajevo är huvudstad och största stad i Bosnien Hercegovina och där finns ett stort utbud av kultur, historia och arkitektur.

”Vi är glada över att kunna lansera ytterligare två nya destinationer i Östeuropa som blir allt mer populärt bland svenska resenärer. De nya linjerna till Pristina och Sarajevo innebär att våra resenärer får ett ännu större utbud att välja bland”, säger Thomas Ramdahl, EVP Commercial på Norwegian.

Stockholm-Pristina har en beräknad flygtid på tre timmar och 25 minuter och tidtabellen innefattar avgångstid klockan 10.15 från Arlanda varje tisdag. Returen från Pristina avgår klockan 14.30 med ankomst till Stockholm Arlanda klockan 18.00. Från Göteborg kommer Sarajevo-flygningen att avgå klockan 07.45 med ankomst på Sarajevos flygplats två timmar och 30 minuter senare. Returen till Göteborg avgår klockan 11.00 med ankomst på Landvetters flygplats klockan 13.30.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.