Tornado skapade förödelse på Antalya Flygplats

En tornado på Antalyas flygplats skapade under lördagen förödelse med välta bussar, utrustning utspridd på flygplatsområdet och förstörda flygplan som resultat. Dessutom har ett flertal personer skadats i ovädret.

En tornado härjade under lördagen på Antalyas Flygplats. På filmer från när tornadon drar fram ses hur Boeing 737-flygplan flyttas av de kraftiga vindarna och flygplansutrustning flyger runt. Även ett tio-tal personer uppges skadade i samband med ovädret.

Se film när tornadon drar fram över Antalyas flygplats

Ytterligare en film från Antalya

Se bilder efter tornadons framfart

Dessutom välte en buss in i en Boeing 737 MAX tillhörande Corendon Airlines. Det finns även flertalet på bilder på skadade flygplan efter att föremål blåst in i dem. Bland annat kan man se en Airbus A320 som har en helt förstörd nos.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s