Luftkollision mellan flygplan och helikopter i Italien

File:Alps, Italy (Unsplash).jpg
(Foto: Radek Vebr)

En kollision mellan ett flygplan och en helikopter inträffade i Italien under fredagen och i nuläget har fyra personer avlidit.

En kollision i luften mellan ett flygplan och en helikopter i nordvästra Italien inträffade under fredagen. Enligt uppgifter ska flygplanet haft turister ombord och flugit på 10 000 fot över de italienska alperna när kollisionen med helikoptern inträffat. Det är oklart hur kraschen kunnat inträffa.

Efter kraschen larmades italiensk räddningstjänst till platsen med ett flertal helikoptrar och kriscenter har upprättats. Fyra personer har avlidit och ytterligare två är skadade som följd av kollisionen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.