Bråkiga Thai-flyg på Arlanda

Bildresultat för tui airways boeing 787
TUI Airways Boeing 787 Dreamliner. (Foto: Tony Hisgett)

Under Annandag jul fick Polisen två larm om bråk på charterflygningar från Thailand på väg till Arlanda, vilket avrundar en något stökig jul på Sveriges största flygplats.

Det har varit en stundtals stökig jul på Arlanda med flera incidenter mellan passagerare och anställda på flygplatsen samt flygbolag. Det senaste i raden är oroligheter på två charterflygningar på väg till Arlanda under Annandag jul som resulterade i ett flertal polisanmälningar.

På Annandag jul fick polisen på Arlanda in två larm om oroligheter på två charterflygningar från Phuket och Krabi i Thailand. När TUI Airways flygning från Phuket landade på Arlanda vid 15-tiden på onsdagen väntade polisen vid gaten då en passagerare hamnat i en dispyt med kabinpersonalen enligt polisen.

Vid nästa TUI-flyg från Thailand några timmar senare fick polisen återigen rycka ut då en kvinna ombord bland annat ska ha hotat en familj och sedan filmat dem utan deras tillåtelse. Svenska medier skriver även att kvinnan i fråga är misstänkt för dödshot.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.