Hör när SAS-flygplan får motorbortfall

Den 28 september fick en Boeing 737-600 från SAS en misstänkt motorbrand under en flygning mellan Kiruna och Umeå. Piloterna valde att stänga av den vänstra motorn och flyga på en motor till Luleå där man genomförde en säker landning. I klippet ovan kan man lyssna på konversationen mellan SK 1049 och flygledarna.

VASAviation har tagit fram konversationen mellan flygplanet, SK 1049 och flygledarna vilket man kan lyssna på ovan. Flygplanet, LN-RRP, lyfte fyra dagar efter incidenten på en positionsflygning från Luleå till Stockholm Arlanda och var tillbaka i reguljär flygtrafik samma dag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s