Fet medpassagerare ger British Airways huvudbry

Bildresultat för british airways cabin
(Foto: Rene Ehrhardt)

En passagerare stämmer British Airways för att han påstår sig ha tagit skada sedan han tvingats att sitta bredvid en fet medpassagerare under en 12 timmars flygning. Men British Airways nekar och tänker inte kompensera passageraren.

En brittisk passagerare med namnet Prosser stämmer nu British Airways sedan kabinbesättningen ignorerat hans påstående om att han kommer att bli skadad på sin bestämda sittplats då medpassageraren bredvid varit ”fet”. Det hela ska ha utspelat sig i januari år 2016 på en flygning mellan Bangkok och London Heathrow.

Den feta passageraren ska ha varit så pass stor att Prosser och passagerare runt omkring honom känt ett onormalt tryck på överkroppen på grund av den personens stora massa. Stämningen gäller nu att den ”skadade” passageraren söker pengar för förlorade intäkter på grund av de skador som han ådragit sig.

Men British Airways tänker inte ge med sig i första taget. Flygbolaget säger att Prosser inte visade några tecken på skada samt att han under stora delar av flygningen ska ha sovit och rättsprocessen i fallet fortsätter nu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.