Tre destinationer i en från Kalmar och Skellefteå

Bildresultat för travel service slovakia b737-800
Travel Service Slovakia Boeing 737-800. (Foto: Jonathan Palombo)

Kalmar och Skellefteå får tre nya destinationer var genom flygningar till Bratislava under nästa år som även öppnar upp destinationerna Budapest och Wien från de regionala flygplatserna.

Det är researrangören goTO Nordics som arbetar med att utveckla regionala flygplatser i landet som i mars nästa år ska flyga engångsflygningar från både Kalmar och Skellefteå till Bratislava i Slovakien med en Boeing 737-800 från Travel Service Slovakia. Men det är inte bara Bratislava som blir resmål. Den slovakiska huvudstadens närhet till främst Wien men även Budapest gör att resenärer även kan boka weekendresor dit.

”Vi har tidigare framgångsrikt genomfört egna flygningar till Amsterdam och Riga, och vi kommer snart att lansera fler destinationer från Skellefteå och våra andra avreseorter i Skandinavien”, säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB i ett pressmeddelande i samband med tillkännagivandet av flygningarna till Bratislava.

Från Kalmar avgår flyget till Bratislava den 14 mars klockan 17.50 med ankomst i Slovakien klockan 19.45. Returen tillbaka avgår från Bratislava den 17 mars med avgångstid klockan 17.55 med landning på Kalmar Öland Airport knappt två timmar senare. Från Skellefteå blir det avgång den 21 mars med retur den 24 mars och en flygtid på cirka tre timmar till Bratislava.

”Fler direktflygningar till intressanta europeiska destinationer öppnar också möjligheten för att få resenärer att använda flygen för att resa in till vår region och Svenska Lappland. Vi fortsätter enträget vår strategi för att kunna erbjuda ännu fler intressanta resmål och resmöjligheter direkt från Skellefteå”, säger Robert Lindberg, VD för Skellefteå Airport om flygningarna till Bratislava.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.