Försök till att misshandla flygvärdinna på Arlanda

StockholmArlandaAirport2
(Foto: Wikimedia Commons)

Under lördagen försökte en passagerare att misshandla en flygvärdinna på Arlanda då passageraren i fråga ska ha tvingats lämna flygplanet. 

En manlig passagerare tvingades av oklar anledning att lämna ett flygplan på Stockholm Arlanda Airport, och då ska han enligt Polisen ha ofredat och försökt att misshandla en flygvärdinna ombord under lördagseftermiddagen.

Bland annat ska den misstänkte ha försökt att slå flygvärdinnan i ansiktet, dock utan att lyckas. Enligt Upsala Nya Tidning var passageraren ”missnöjd med något på resan” och gav utlopp för det på flygvärdinnan som dock klarade sig utan några fysiska skador.

Resenären är misstänkt för ofredande och försök till misshandel, men mannen är inte frihetsberövad.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.