Ytterligare en ny Ryanair-linje från Göteborg

Göteborg Landvetter Airport. (Foto: Peter Phillips/Swedavia)

Den starka expansionen för Ryanair på Göteborg Landvetter Airport fortsätter. Flygbolaget lanserar nu sin fjärde nyhet för nästa år som är en direktlinje till Dublin. Två dagar i veckan avgår flygen till huvudstaden på den Irländska gröna ön.

På tisdagar och lördagar med start i april 2019 kommer Ryanair att börja flyga mellan sin hemvist i Dublin till Göteborg Landvetter. Sedan år 2011 har trafiken mer än fördubblats på sträckan som nyttjas av såväl affärsresenärer som turister i båda riktningar. Den nya linjen underlättar även för många irländare som reser till Göteborgsregionen för att besöka släkt och vänner.

”Vi är glada att ännu en gång lansera en ny Göteborgslinje. Dublin är vår nya destination, som tillsammans med nyheterna Barcelona, Manchester och Prag, kommer att starta i april 2019. Direktlinjen kommer att flygas med två veckoavgångar som en del av Ryanairs sommarprogram 2019”, säger Chris Lundshøj, Sales and Marketing Executive för Skandinavien och Baltikum på Ryanair.

Irlands huvudstad är trots sin mindre storlek en global stad och ett populärt resmål. Dublin har en långtgående historia från vikingatiden och med dagens moderna kultur är Dublin ett centrum för utbildning, konst, musik, uteliv, ekonomi och industri. Flera globala företag inom IT, medicin och kommunikation finns etablerade i regionen, som Microsoft, Pfizer, Google, Facebook och LinkedIn.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.