Fler Ryanair-linjer från Göteborg

Ryanair Boeing 737-800 på Göteborg Landvetter Airport. (Foto: Katja Sihlbom)

Prag och Barcelona står på programmet när Ryanair utökar sin närvaro på Landvetters flygplats utanför Göteborg. Med start i april nästa år kommer de båda nya flyglinjera att trafikeras med två respektive tre avgångar i veckan och gör att Ryanair nu flyger till 15 destinationer från Göteborg.

För två veckor sedan blev det klart att Ryanair öppnar en ny flyglinje från Göteborg till Manchester, och nu är det också klart med ytterligare två Ryanair-destinationer från Göteborg med semesterinriktning. Prag och Barcelona.

Tjeckiens huvudstad är en klassisk weekend-destination som erbjuder historia, gastronomi och kultur. Från den 3 april 2019 får boende i Västsverige fler möjligheter att nå den vackra staden Prag med Ryanair. Med två avgångar per vecka, på onsdagar samt söndagar med Boeing 737-800 erbjuds goda möjligheter till weekendresor till den tjeckiska huvudstaden.

En dag tidigare, den 2 april, inviger Ryanair Göteborg-Barcelona som ska flygas på tisdagar, torsdagar och lördagar, och Göteborg-Barcelona är en flyglinje där resandet har fördubblats de senaste fem åren. Idag flyger redan lågprisflygbolagen Norwegian och Vueling från Göteborg till Barcelona.

”Vi är glada att ännu en gång lansera en ny Göteborgslinje. Barcelona är vår nya destination, som tillsammans med nyheterna Prag och Manchester, kommer att starta i april 2019. Direktlinjen kommer att flygas med tre veckoavgångar som en del av Ryanairs sommarprogram 2019”, säger Chris Lundshøj, Sales and Marketing Executive för Skandinavien och Baltikum på Ryanair.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.