Air Baltic till Skellefteå

Bildresultat för air baltic a220
Air Baltic Airbus A220-300 kommer till Skellefteå under nästa år. (Foto: Anna Zvereva)

Air Baltic kommer till Skellefteå Airport under nästa år som innebär att Skellefteborna kan njuta av en weekend i Lettlands huvudstad Riga och att stadens flygplats får trafik med Airbus A220.

goToNordics senaste satsning är direktflyg från Skellefteå Airport till Riga. Den 3 maj 2019 kommer det att vara möjligt att resa från Skellefteå och uppleva en lång-weekend i Riga. Det rör sig om en avgång med utresa fredag den 3 maj från Skellefteå med hemresa från Riga måndagen den 6 maj.

”Vår flight från Kalmar till Riga i våras bokade snabbt fullt och vi ser det därför som en naturlig utveckling att också erbjuda samma möjlighet till våra norrländska resenärer. Vi har tidigare genomfört egna flygningar till Amsterdam och vi kommer snart att starta fler destinationer från Skellefteå och våra andra orter i Skandinavien,” säger Olle Fält, VD för goTO Nordics AB.

Tidtabellen för flighterna är optimalt lagd för att ge resenärerna så mycket tid som möjligt att upptäcka Riga. Planet lyfter klockan 07.20 på fredag morgon den 3 maj från Skellefteå vilket ger resenärerna en heldag i Riga redan på fredag. Helgen kan sedan tillbringas med att uppleva den rika kultur och historia som Riga erbjuder, och mycket mer. Flyget går tillbaka till Skellefteå på måndagskvällen, klockan 22.35 lokal tid, och därmed ges det fyra hela dagar att upptäcka Baltikums pärla. Flygningarna på Skellefteå-Riga kommer att genomföras med Air Baltics Airbus A220-300 som har plats för 145 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.