Emirates dubblerar till Stockholm

Bildresultat för emirates boeing 777
Emirates Boeing 777-300ER. (Foto: Aero Icarus)

Från den 1 december dubblerar Emirates sina flygningar till Stockholm genom en andra daglig avgång som då introduceras. Den nya avgången ska precis som dagens enda avgång flygas med Boeing 777-300ER.

Emirates skruvar upp kapaciteten på flygningarna till Sverige då man från den 1 december introduceras en andra daglig avgång från Stockholm Arlanda till Dubai. Den nya avgången innebär att kapaciteten under vintern ökar från tio till 14 flygningar i veckan jämfört med samm period förra året och en tydlig indikation mot att Emirates föredrar två dagliga avgångar med Boeing 777-300ER istället för en med superjumbon Airbus A380.

Den nya avgången från Stockholm, EK 156 kommer att avgå klockan 21.10 med ankomst i Dubai klockan 06.30 dagen efter. Från Dubai ska EK 155 avgå klockan 15.00 lokal tid och ankomma till Arlanda klockan 18.45. Den nya avgången kommer innebära att det finns fler möjligheter att byta flyg på Dubais flygplats och därifrån åka vidare på Emirates linjenät.

Under förra året var de populäraste destinationerna med Emirates från Stockholm, via Dubai, Bangkok, Hongkong, Sydney, Kuala Lumpur, Colombo, Malé på Maldiverna och New Delhi uppger check-in.dk. Under sommaren har Emirates även flugit med två dagliga avgångar på Stockholm-Dubai, men denna förändringen är under en längre period och innebär att Emirates flyger från Arlanda klockan 15.05 samt 21.10 varje dag från den 1 december.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.