SAS utökar till Boston

Bildresultat för sas a330
SAS Airbus A330-300. (Foto: Bene Riobó)

Från och med sommarprogrammet nästa år flyger SAS till Boston en gång om dagen från Köpenhamn. SAS ökar därmed från fyra avgångar i veckan till en daglig avgång på en linje som återöppnas den 31 mars 2019.

SAS utökar till Boston. Efterfrågan från både affärsresenärer och semesterresenärer växer och därför flyger SAS dagligen från sommarprogrammet 2019 under perioden 6 maj till 27 september.

”Boston är en populär destination i sommarprogrammet och därför är det glädjande att vi nu kan erbjuda en daglig flygning från Köpenhamn. Tidtabellen är väldigt bra och det ger även våra kunder i Sverige och Norge möjlighet att flyga via Kastrup”, säger Karl Sandlund, EVP Commercial.

Efter en kort period i vinterprogrammet, när linjen kommer att vara stängd, öppnas den igen vid sommarprogrammet start den 31 mars nästa år med fyra avgångar i veckan. Linjen kommer att flygas med SAS Airbus A330-300 som har plats för 262 passagerare i SAS utförande.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.