Frankfurts flygplats utrymd

Bildresultat för frankfurt airport
Frankfurt Airport. (Foto: Wikimedia Commons)

Ombordstigningar stoppas och delar av Frankfurts flygplats utrymdes under tisdagseftermiddagen då minst en obehörig person tagit sig in på säkerhetsområdet.

Den tyska polisen skriver på Twitter att man fått uppfattningen att minst en person tagit sig in på Frankfurts flygplats säkerhetsområde under tisdagen. Detta gjorde att man utrymde delar av flygplatsen och ombordstigningar stoppades vid Terminal 1.

På grund av misstanken att personer tagit sig in på säkerhetsområdet måste det genomsökas innan det kan upprättas igen. Aftonbladet skriver, med hänvisning till obekräftade uppgifter från Frankfurter Allgemeine att det ska har varit en vuxen tillsammans med ett barn som gjort intrång då de försvunnit in på säkerhetsområdet då säkerhetskontrollanten skulle kontrollera dem en andra gång.

Frankfurt är en av Europas största flygplatser och är en av två Lufthansa hubbar tillsammans med München.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.