Norwegian med ny Florida-destination

EI-LNA_Boeing_B.787-8_Norwegian_(9523920911)
Norwegian Boeing 787. (Foto: Wikimedia Commons)

Norwegian öppnar till hösten sin tredje destination i Florida. Sedan tidigare flyger man till Fort Lauderdale och Orlando, men från 31 oktober kommer Norwegian även att flyga till Tampa på Floridas västkust.

Tampa blir Norwegians tredje destination i Florida när man från 31 oktober börjar att flyga dit från London Gatwick. Norwegian kommer att flyga den nya linjen två gånger i veckan med en Boeing 787 Dreamliner.

Förutom att Norwegian öppnar en ny linje till Tampa kommer Norwegians övriga Florida-linjer att få ökad kapacitet under vinterhalvåret. London-Fort Lauderdale kommer att flygas dagligen istället för tre gånger i veckan samtidigt som flygningarna till Orlando från Gatwick-flygplatsen går från tre till fyra avgångar i veckan.

Andra förändringar i Norwegians långlinjenät från London Gatwick är att London-New York JFK får en tredje daglig avgång, Chicago minskas till fyra avgångar i veckan från en daglig samt att London-Oakland går från fyra till tre avgångar per vecka. Dessutom blir London-Austin och London-Seattle säsongslinjer från 28 oktober vilket innebär att det då blir det vinteruppehåll på de två linjerna.

Kommentera