Norwegian med ny Florida-destination

EI-LNA_Boeing_B.787-8_Norwegian_(9523920911)
Norwegian Boeing 787. (Foto: Wikimedia Commons)

Norwegian öppnar till hösten sin tredje destination i Florida. Sedan tidigare flyger man till Fort Lauderdale och Orlando, men från 31 oktober kommer Norwegian även att flyga till Tampa på Floridas västkust.

Tampa blir Norwegians tredje destination i Florida när man från 31 oktober börjar att flyga dit från London Gatwick. Norwegian kommer att flyga den nya linjen två gånger i veckan med en Boeing 787 Dreamliner.

Förutom att Norwegian öppnar en ny linje till Tampa kommer Norwegians övriga Florida-linjer att få ökad kapacitet under vinterhalvåret. London-Fort Lauderdale kommer att flygas dagligen istället för tre gånger i veckan samtidigt som flygningarna till Orlando från Gatwick-flygplatsen går från tre till fyra avgångar i veckan.

Andra förändringar i Norwegians långlinjenät från London Gatwick är att London-New York JFK får en tredje daglig avgång, Chicago minskas till fyra avgångar i veckan från en daglig samt att London-Oakland går från fyra till tre avgångar per vecka. Dessutom blir London-Austin och London-Seattle säsongslinjer från 28 oktober vilket innebär att det då blir det vinteruppehåll på de två linjerna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.