SAS flyger vidare för Apollo

Bildresultat för sas boeing 737 palma
SAS Boeing 737-800. (Foto: Wikimedia Commons)

SAS och Apollo förlänger sitt samarbete för sommarsäsongen 2019. Avtalet är värt cirka 1 miljard kronor och rör charterflygningar inom Europa. Detta innebär att SAS kommer att flyga Apollos kunder till och från 20 orter i Sverige, Danmark och Norge till 30 destinationer runt om i Europa.

Apollo väljer ännu en gång att förlänga samarbetet med SAS som huvudpartner för majoriteten av charterflygningarna från Skandinavien under sommaren 2019.

”Vi ser fram emot att stärka vårt, nu över 15 år långa, samarbete med Apollo ytterligare. SAS fortsätter att investera i nya miljöeffektiva flygplan, och att uppgradera befintliga kabiner till SAS nya design. SAS kommer nu successivt att rulla ut marknadens snabbaste WiFi på vår kort- och medeldistansflotta som gör det möjligt att streama från gate till gate”, säger Markus Ek, Global företags- och agentförsäljningschef på SAS.

Tack vare SAS flexibla flygplansflotta är det möjligt för Apollo att erbjuda direktflyg från flygplatser både i storstadsregioner och regionalt i Sverige, Norge och Danmark. SAS blir i och med avtalet för 2019 Apollos största externa partner utanför det egna flygbolaget Novair. Samarbetet mellan SAS och Apollo kommer att omfatta flygningar från 20 orter i Skandinavien till 30 destinationer i Europa under sommaren 2019.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.