Visby-flyg från Skövde även i år

Bildresultat för Airborne of Sweden jetstream 31
Airborne of Sweden Jetstream 31. (Foto: Andreas Eriksson)

Förra året var det premiär för flygningar till Visby från Skövde under Almedalsveckan, och det blev enligt Skövde flygplats en succé, och därför återkommer flygningarna även under politikerveckan i år.

Förra året erbjöd Skövde Airport flygningar till Visby under Almedalsveckan och enligt flygplatsen i Skövde gick det så pass bra att flygningarna återkommer även i år. Det genom researrangören Scandinavian Broker Group och flygbolaget Airborne of Sweden.

Det blir sex flygningar till och från Gotland under Almedalsveckan som pågår mellan 1 och 8 juli. Det innebär att det blir en flygning i vardera riktning från söndagen 1 juli till fredagen 6 juli på Skövde-Visby-linjen.

Tidtabellen visar på en morgonavgång från Skövde klockan 08.00 med retur från Visby klockan 21.00. Flygningarna kommer att utföras av Airborne of Sweden som ska flyga med en Jetstream 31 som har plats för 19 passagerare.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.