BRA sätter in extraflyg för tågresenärer

Bildresultat för bra atr 72
BRA ATR 72-600. (Foto: Wikimedia Commons)

Kombinationen av banarbete och hög värme gör att tågtrafiken under helgen kommer att drabbas av stora störningar. BRA märkte direkt av beskedet om störningar i tågtrafiken och alla platser på lördagsavgångarna mellan Stockholm och Göteborg blev omedelbart slutsålda och därför har man nu satt in en extraavgång under lördagen.

Det är upplagt för störningar för tågtrafiken mellan Stockholm och Göteborg under helgen. Därför har BRA beslutat att sätta in en extra avgång under lördagen för att hjälpa drabbade tågresenärer. Avgångstid från Stockholm Bromma är klockan 12.05 med ankomst klockan 13.15. Från Göteborg blir det avgångstid klockan 13.35 med ankomst på Bromma beräknad till klockan 14.45.

”Vi gör vad vi kan för att hjälpa de resenärer som drabbas av tågkaoset under helgen och hoppas att andra aktörer som har möjlighet att hjälpa till gör detsamma”, säger Emma Sandsjö, kommunikationschef för BRA.

Biljetterna finns nu ute till försäljning på BRAs hemsida och via resebyråer. Avgången kommer att flygas med Amapola Flygs Fokker 50 med plats för 50 passagerare. På söndagen finns i skrivande stund ett antal biljetter kvar till försäljning, även om åtgången är stor också under söndagen enligt ett pressmeddelande från BRA.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.